Hyundai Santa Cruz Forum banner

Przednia listwa oświetleniowa Rally Innovations

12K views 53 replies 24 participants last post by  MaverickFL  
#1 ·
Współpracuję z zespołem Rally Innovations, aby wprowadzić na rynek bardzo potrzebne akcesorium dla nas.

Przedni pasek świetlny zainstalowany w Santa Cruz używanym w Rebelle Rally był jednorazowy, wykonany przez nich. Jeśli zainteresowanie będzie wystarczające, rozważą uruchomienie produkcji.

Załączam zdjęcia, a także publikuję to na kilku grupach na Facebooku, aby zmaksymalizować ekspozycję.

#2 ·
Współpracuję z zespołem Rally Innovations, aby spróbować wprowadzić na rynek bardzo potrzebne akcesorium dla nas.

belka przedniego oświetlenia zamontowana w Santa Cruz używanym w Rebelle Rally była jednorazową produkcją przez nich. Jeśli zainteresowanie będzie wystarczające, rozważą uruchomienie produkcji.

Załączam zdjęcia, a także publikuję to na kilku grupach na Facebooku, aby zmaksymalizować ekspozycję.

View attachment 15623
View attachment 15622
Brzmi dobrze.

#8 ·
Mogę wziąć lub zostawić listwę świetlną. Interesują mnie punkty holownicze, które zostały w nią zintegrowane. Zdecydowanie bym je kupił.
Myślałem o braku przednich punktów holowniczych. Biorąc pod uwagę, że nasze ulubione łowisko wymaga dostępu do napędu na wszystkie koła, od czasu do czasu nasz Ranger z napędem na 4 koła potrzebował pomocy.

#9 ·
Pracuję z zespołem Rally Innovations, aby spróbować wprowadzić na rynek bardzo potrzebne akcesorium dla nas.

belka przedniego oświetlenia zamontowana w Santa Cruz używanym w Rebelle Rally była jednorazową produkcją przez nich. Jeśli zainteresowanie będzie wystarczające, rozważą uruchomienie produkcji.

załączone zdjęcia, a także publikuję to na kilku grupach na Facebooku, aby zmaksymalizować ekspozycję.

View attachment 15623
View attachment 15622
Kupiłbym jeden, gdyby zrobili jeden... kiedy pytałem o jeden dla naszych SC... byli trochę niegrzeczni... tak jakby Hyundai był pojazdem gorszej kategorii, do którego nie mogliby się zniżyć, aby robić części... ale, jak powiedziałem... Jeśli by zrobili jeden... kupiłbym go.

#23 ·
Nie jestem pewien, dlaczego OP dosłownie zniknął po swojej początkowej wiadomości 🤦
Nie zniknąłem, nawet odpowiedziałem gdzieś w tym poście.

Więc Rally Innovations wysłało mi to wczoraj. „
Witaj Jeff,

Dziękujemy za Twoje posty na forum! Nie jestem pewien co do konkretnej liczby, jaką musielibyśmy sprzedać, ponieważ wciąż sprawdzamy, jakie byłyby koszty produkcji. Uważamy, że cena sprzedaży może mieścić się w przedziale 550-650 dolarów, jeśli to pomoże Ci ocenić większe zainteresowanie.

Z poważaniem,”

Jestem zainteresowany, jeśli mój samochód ciężarowy zostanie naprawiony w ciągu najbliższych 29 dni. Utrzymuj zainteresowanie, ponieważ obserwują ten post.

#18 ·
Nie umieszczaj listwy świetlnej tam, gdzie ją pokazują. Albo na moim zdjęciu. Jest bardzo głośno na autostradzie i psuje posiadanie szyberdachu. Może zamontować nad relingiem dachowym? Potrzebuję
View attachment 15743
przenieść moją. Uwielbiam wygląd. Uwielbiam funkcję. Nienawidzę hałasu i wiatru, który się z tym wiąże.
To wygląda zajebiście. Ale widzę, jak wpłynęłoby to na aerodynamikę.

#19 ·
Zamierzam wysłać im tę stronę, więc jeśli jesteś zainteresowany, mogą ocenić zainteresowanie.

Wiem, czym jest Santa Cruz, a czym nie, ale uważam, że temu akcesorium czegoś brakuje.

Dzięki za informację zwrotną!

#25 ·
To jest moja wiadomość od Rally Innovations.

Witaj Jeff,

Dziękuję za Twoje posty na forum! Nie jestem pewien co do konkretnej liczby, jaką musielibyśmy sprzedać, ponieważ wciąż sprawdzamy, ile wyniosą koszty produkcji. Myślimy, że cena sprzedaży może wynosić w przedziale 550-650 dolarów, jeśli to pomoże Ci ocenić większe zainteresowanie.

Z poważaniem,

John Peñano
Rally Innovations
Znając cenę, musimy zacząć się ogarniać.

Myślę, że najlepszym sposobem na to jest poproszenie, aby osoby naprawdę zainteresowane wypełniły dokument Google ze wszystkimi istotnymi informacjami. Wyślę również link do Rally Innovations i pozwolę im się tym zająć.

Dzięki!

#27 ·
Nie wiem jak wy, ale ja nie podaję swoich danych kontaktowych jakiemuś przypadkowemu gościowi na forum z dokumentem Google. Czy jest jakiś link bezpośrednio do RI? Potrzebne jest również wyjaśnienie, czym dokładnie jesteśmy zainteresowani. Osobiście interesuje mnie to tylko wtedy, gdy mówimy o mocowaniu z użytecznymi hakami do odzyskiwania. Nie interesuje mnie wcale czysto kosmetyczny, zabawkowy pasek świetlny. Jest już mnóstwo takich tandetnych rzeczy.

#28 ·
Nie wiem jak wy, ale ja nie podaję swoich danych kontaktowych jakiemuś przypadkowemu facetowi na forum z dokumentem Google. Czy jest link bezpośrednio do RI? Potrzebne jest również wyjaśnienie, czym dokładnie jesteśmy zainteresowani. Osobiście jestem zainteresowany tylko wtedy, gdy mówimy o mocowaniu z użytecznymi hakami do odzyskiwania. Nie interesuje mnie w ogóle czysto kosmetyczny, zabawkowy lightbar. Jest już mnóstwo takich tandetnych rzeczy.
Rozumiem. Być może, gdybyś był zainteresowany, byłbyś bardziej skłonny niż zaniepokojony. Wiele podejrzanych osób tam jest. Mój numer jest na szczycie tej listy. Gdybyś zadzwonił pod ten numer, dostałbyś mnie. To nie jest oszustwo. Ale i tak dziękuję.

#30 · (Edited)
Może jestem ślepy, ale wciąż nie widzę żadnego haka holowniczego na listwie świetlnej w OP.
Czy ktoś mógłby narysować wokół niego duży czerwony okrąg?
Są filmy/wywiady z zespołem wyścigowym, w których omawiają wszystkie funkcje rajdowej wersji swojego samochodu. Zwracają uwagę na haki holownicze i je omawiają. Obecnie nie mogę Ci ich wskazać, ale odrobina googlefu powinna je znaleźć.

Wygooglowałem to dla ciebie:

#35 ·
Zamierzam wyjść z tego wątku. Wyłączę komentowanie, jeśli będę mógł.
Ostatnie przemyślenia na ten temat.

Kontaktowałem się w tej sprawie z Rally Inmovations. Powiedzieli, że jeśli zainteresowanie będzie istniało, rzeczywiście coś wyprodukują. To powiedziawszy, tym z was, którzy uznali ten post za obraźliwy w jakikolwiek sposób, jest mi przykro. Przykro mi, że nie widzicie dobra w uczciwych ludziach. Przykro mi, że tak wielu zamieściło i wysłało niegrzeczne i wredne komentarze.

Mój Santa Cruz został dziś odkupiony. Nie jestem więc już zainteresowany tym przedmiotem.
Dokument Google zniknął. Nie tylko dostęp, ale dane zostały usunięte. Rally Innovations było bardzo miłe i jeśli ktoś chce się z nimi skontaktować, mogę podać kontakt, który tam nawiązałem.

Życzę wam wszystkim powodzenia, z wyjątkiem oczywiście jeźdźców i wrednych. Musisz żyć ze sobą.

#36 ·
Zamierzam opuścić ten wątek. Zamierzam wyłączyć komentowanie, jeśli mogę.
Ostatnie przemyślenia na ten temat.

Byłem w kontakcie z Rally Inmovations w tej sprawie. Powiedzieli, że jeśli będzie zainteresowanie, rzeczywiście wyprodukują kilka. To powiedziawszy, tym z was, którzy uznali ten post za obraźliwy w jakikolwiek sposób, jest mi przykro. Przykro mi, że nie widzicie dobra w uczciwych ludziach. Przykro mi, że tak wiele osób zamieściło i wysłało niegrzeczne i wredne komentarze.

Mój Santa Cruz został dziś odkupiony. Nie jestem więc już zainteresowany tym przedmiotem.
Dokument Google zniknął. Nie tylko dostęp, ale dane zostały usunięte. Rally Innovations było bardzo miłe i jeśli ktoś chce się z nimi skontaktować, mogę podać kontakt, który tam nawiązałem.

Życzę wam wszystkim powodzenia, oczywiście z wyjątkiem jeźdźców i wrednych. Musicie żyć ze sobą.
Proszę, nie oceniajcie nas wszystkich po działaniach tych kilku osób. Zrozumiałem, że próbowałeś pomóc. Ale świat jest pełen dupków z własnymi planami i wadami. Przykro mi, że odchodzisz.

#38 ·
Trochę spóźniony na imprezę, ale niedawno skontaktowałem się z RI i właśnie otrzymałem tę odpowiedź, którą uważam za interesującą, ponieważ różni się od wcześniejszego przedziału cenowego 550 $. To powiedziawszy, pałąki rajdowe do innych pojazdów na ich stronie internetowej kosztują w przedziale 350-400 $, więc nie są tanie

Witaj Tim,

Dziękujemy za e-mail i zainteresowanie naszymi mocowaniami Santa Cruz Recovery. Przyglądamy się naszym kosztom produkcji tego przedmiotu, aby sprawdzić, czy będzie on czymś atrakcyjnym dla właścicieli Santa Cruz. Nasz system odzyskiwania służy również jako mocowanie do świateł. Jest to aplikacja przykręcana, która będzie wymagała wiercenia w metalowej belce zderzaka i usunięcia przedniej osłony zderzaka. Nie jest wymagane cięcie osłony zderzaka.

Jaką cenę byłbyś skłonny zapłacić za funkcjonalny produkt tego typu?

Z poważaniem,

John Peñano
Rally Innovations
www.rallyinnovations.com
www.facebook.com/RallyInnovationsUSA